Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски заяви, че Киев разработва тактики за борба срещу Русия с дронове

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че Киев от ден на ден разчита на дронове от всевъзможен тип в отбраната си против съветското навлизане, съобщи ДПА.

" Това е явен приоритет на страната и съответен метод за отбрана на живота на нашите воини ", сподели Зеленски в снощното си видеообръщение.

По думите му той е взел участие в консултация с държавното управление и военните в Киев за това какви дронове има на склад и какви са нужни на фронтовата линия.

" Логистиката ще бъде ускорена ", сподели украинският президент. Според Зеленски се работи и по възстановяване на успеваемостта на дроновете от всевъзможен мащаб, чието значение набъбна доста през продължаващата съвсем 22 месеца война.

Украинските и съветските военнослужещи употребяват дребни дронове с камери, с цел да следят всяко придвижване на съперника на бойното поле. Такива летателни апарати могат също по този начин да пускат и дребни заряди с гърмеж над танкове или противникови окопи.

Украинците ги употребяват, с цел да компенсират частично своите намаляващи ресурси от артилерийски муниции, само че Москва разполага с доста ефикасна технология за заглушаване на електрониката на вражеските дронове.

В същото време съвсем всяка нощ Русия обстрелва украински градове с дронове иранско произвеждане, които в края на полета си би трябвало да се разбият в задачата със заряд с гърмеж.

Украйна доразвива своите дронове, осигурявайки им по-голям обхват на деяние. Досега обаче вредите, които те нанасят при набези против цели в Русия, са лимитирани, отбелязва ДПА.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР